jak to funguje?

 

Když jste již bezradní a nevíte jak dál pokračovat ve své práci, je tady ProStudent, který Vám rád poradí. Vyplňte objednávkový formulář a nemusíte se již o nic starat. Pro Vaši přehlednost a informovanost, jsme připravili tento článek, nesoucí název „JAK TO FUNGUJE.“ Dozvíte se z něj jaký je postup při objednání a zpracování podkladového textu.

Po obdržení Vaší vyplněné objednávky na našich webový stránkách www.pro-student.cz, Vám zasíláme e-mail o přijetí Vaší objednávky.

Na základě objednávky Vám vypracujeme nezávaznou cenovou nabídku, kterou Vám zašleme ke schválení. Cena se odvíjí dle různých aspektů a to: náročnosti tématu, termín odevzdání, rozsah práce,  zda se jedná o ekonomické nebo mimoekonomické téma, apod.

V případě, že Vám cenová nabídka bude vyhovovat a potvrdíte nám ji e-mailem, vyhledáme vhodného zpracovatele pro Vaši zakázku. Vybraný zpracovatel Vám vypracuje ukázku, která je pro Vás zdarma a bude Vám zaslána na email ke schválení.

 

Podkladový text o rozsahu do 15 stran:

Pokud Vám bude ukázka vyhovovat a budete s ní spokojeni, zašleme Vám na email závaznou cenovou nabídku a vystavenou fakturu ve výši 100% z ceny objednávky. Po přijetí platby na účet společnosti, bude zpracovatel pokračovat v práci. Kompletní podkladový text Vám bude doručen v termínu uvedeném v objednávkovém formuláři.

Součástí vyhotoveného podkladového textu je i výsledek kontrolního textu na plagiátorství, který je pro Vás zdarma.

 

Podkladový text o rozsahu nad 15 stran:

Pokud Vám bude ukázka vyhovovat a budete s ní spokojeni, zašleme Vám na email závaznou cenovou nabídku a vystavenou zálohovou fakturu ve výši 50% z ceny objednávky. Po přijetí platby na účet společnosti, bude zpracovatel pokračovat v práci. V domluveném termínu Vám bude na email zaslána půlka podkladového textu ke kontrole a připomínkování. Zda-li Vám bude text vyhovovat, připravíme Vám doplatkovou faktury, tedy 50% z ceny objednávky. Finální verze podkladového textu Vám bude doručena v termínu, který jste uvedli v objednávkovém formuláři.

Součástí vyhotoveného podkladového textu je i výsledek kontrolního textu na plagiátorství, který je pro Vás zdarma.

Po zaslání kompletního podkladového textu, vždy vyžadujeme zpětnou vazbu, zda je text v pořádku. Pokud nebudete mít k textu nějaké připomínky, tak Vám je do textu zapracujeme. Jestliže nebudete reagovat, na náš email, do 72 hodin od doručení podkladového textu, budeme předpokládat, že podkladový text je v pořádku a po uplynutí této doby, již nebudeme akceptovat Vaši zaslanou reklamaci.

 

Zde Vám odpovíme na několik Vašich dotazů:

Jak Vám zaručíme celé dodání textu?

Od nás obdržíte fakturu, která zakládá rovněž i Váš právní základ na dodání textu, tj. máte fakturu, provedli jste platbu a tím jste ze zákona chráněni, že Vám musíme dodat kompletní podkladový text. Zdůrazňujeme to proto, že se občas stává našim klientům, že tuto informaci neví a ptají se nás, jak zajistíme dodání podkladového textu po zaplacení.

Mám danou osnovu práce, které se musím držet. Je to problém nebo výhoda?

Pokud máte vypracovanou osnovu práce je to pro nás výhoda, neboť známe přesnou představu klienta, díky čemuž můžeme dosáhnout maximální spokojenosti klienta.

Je 100% důvěra v pravosti zpracovaného materiálu?

Veškeré podkladové texty jsou kontrolovány, prostřednictvím systému odevzdej.cz. Výsledek tohoto kontrolního textu dostanete zdarma.

Je celé jednání v anonymitě?

Jednání je zcela anonymní. Naše klienty musíme dle zákona o ochraně osobních údajů chránit, všechny informace, které nám řeknete, se nikdo nesmí dozvědět, porušili bychom totiž zákon. Někdy se stává, že nám volají rodiče klientů, my jim však nic nesmíme říct, porušili bychom Vaše zájmy, - viz obchodní podmínky společnosti Prostudent http://www.pro-student.cz/obchodni-podminky

 

Váš ProStudent s.r.o.

www.pro-student.cz

www.prostudent.cz

© 2014 PROSTUDENT s.r.o., VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA
ADRESA: RYBNÁ 716/24, 110 00, PRAHA 1, IČ: 03400662, ODDÍL C, VLOŽKA 231318, MĚSTSKÝ SOUD V PRAZE